ArtixX

Binnenkort stellen we onze dochter aan u voor. Met de lancering van dit nieuwe label kunnen we nieuwe markten aanboren en inspringen op kansen.

Maatschappelijk betrokken

Artishock-team investeert in maatschappelijke projecten

In en rondom ’s-Hertogenbosch woont en werkt het 16-koppige team van Artishock heel prettig en daarvoor mag de omgeving best iets terug krijgen. Sinds 2005 besteden de medewerkers 10% van hun declarabele uren aan een aantal klein- en grootschalige maatschappelijke projecten in de thuisstad. Deze uren worden niet gefactureerd.

Opera Zuid biedt kansen aan operatalent

Artishocks Mechtild Stultiens - van Straaten is lid van de Raad van Toezicht van Opera Zuid. Opera Zuid biedt kansen aan jong (Nederlands) operatalent. Miranda van Kralingen heeft als artistiek leider een huisensemble opgericht waarin de leden de kans krijgen belangrijke rollen te zingen en enkele jaren deel uit te maken van een professioneel operagezelschap. Ook jonge regisseurs, ontwerpers, dirigenten en theatermakers krijgen alle ruimte om zich verder te ontplooien. Voor veel ensembleleden is Opera Zuid de eerste stap op weg naar internationale podia. 

Vormgeving en uitstraling Cubus

De vormgeving van website, invitaties, nieuwsbrieven, reisbrochures voor Stichting Cubus, komen uit de keuken van Artishock. We zijn er enorm trots op vaste partner te zijn want Cubus is een onderscheidend ontmoetingsplatform op het snijvlak van cultuur en economische bedrijvigheid. Een business-to-businessconcept in een exclusief cultureel kader dat is bedacht, ontworpen en georganiseerd door, voor en met (top)ondernemers. 

Affiches & advertenties Echt Bosch Tejater

Senior Art Director Antwan Hoedemakers maakte ‘Echt Bosch Tejater’ blij met zijn ontwerpen voor affiches en advertenties voor de nieuwe uitvoering. Dit huisgezelschap van Theater aan de Parade in ’s-Hertogenbosch is wereldberoemd in ’s-Hertogenbosch en de regio. Al 25 jaar trakteert het gezelschap publiek op herkenbare Bossche situaties in onvervalst Bosch dialect. 

StickerEBBC

Nieuw beeldmerk voor EBBC

Al jarenlang is Antwan Hoedemakers lid van de Eerste Bossche Basketball Club. Hij speelt zelf, is trainer en voorzag de club van een nieuw beeldmerk. Fris en eigentijds.